Sähkötarjous


Watti Varma sähkösopimus

Watti Varma -sähkösopimus säästää sähkölaskussa!

Nyt jos koskaan kannattaa olla kaukokatseinen. Sähkölaskussa voit säästää  valitsemalla kiinteähintaisen Watti Varma -sähkösopimuksen, joka on voimassa kaksi vuotta sopimuksen teosta. Kiinteä hinta on ja pysyy, menivätpä markkinahinnat maailmalla miten tahansa.

Tee edullinen sähkösopimus helposti netissä tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 019 689 955.

Tee sähkösopimus

Sähkötarjous

Yleissähkö

Aikasähkö

Kausisähkö

Perusmaksu

2,95 €/kk

Perusmaksu

3,95 €/kk

Perusmaksu

3,95 €/kk

Kulutusmaksu

4,69 snt/kWh  

Kulutusmaksu päivä

5,19 snt/kWh  

Kulutusmaksu talviarkipäivä

5,49 snt/kWh

   

Kulutusmaksu yö

4,19 snt/kWh

Kulutusmaksu muu aika

4,49 snt/kWh


Sähkösopimus on voimassa kiinteällä hinnalla kaksi vuotta sopimuksen teosta lähtien. Yllä mainitut hinnat koskevat sähköenergian osuutta, sisältäen arvonlisäveron 24 %. Paikallinen verkkoyhtiösi laskuttaa sähkön siirtomaksun ja energiaveron. Tarjoushinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Vaihto Watti -takuu

Voit liittää määräaikaiseen Watti Varma -sopimukseesi Vaihto Watti -takuun, jolloin sinulla on oikeus kesken sopimuskauden kerran vaihtaa uuteen määräaikaiseen sopimukseen. Voit milloin tahansa hyödyntää sähkön hinnan laskun ja jatkaa edullisemmalla hinnalla sopimustasi kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Kätevää ja turvallista!

Vaihto Watti on maksullinen lisäpalvelu

Vaihto Watin kertamaksu veloitetaan sopimuskauden ensimmäisellä sähkölaskulla. Sähkön vuosikulutus: 

  • alle 10 000 kWh             19 e

  • 10 000 - 30 000 kWh     49 e

Vaihto Watin maksun suuruus määräytyy sopimuksentekohetken sähkön vuosikulutuksen mukaan. Voit valita vain uuteen määräaikaiseen sopimukseesi Vaihto Watti -takuun. Kun haluat käyttää vaihto-oikeuden, ole hyvä ja ota vain yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla asiakaspalvelu@msoy.fi tai puhelimitse 019 689 955.


Tulosta